Hoe gaan wij te werk?

Verkeers- en parkeerboetes zijn onze specialiteit, maar voor overig juridisch advies kunt u natuurlijk ook bij ons terecht! Heeft u recent een boete ontvangen en bent u het hier niet mee eens? Of wilt u iemand die voor u controleert of de boete aan de wettelijke eisen voldoet? Dan staan wij voor u klaar!

Wij gaan voor u in bezwaar of administratief beroep bij het betreffende orgaan en indien nodig gaan wij ook voor u in beroep bij de kantonrechter. Voor boetes die u ontvangen heeft van het CJIB is dit hele proces gratis.

Bij (parkeer)boetes die u van de gemeente krijgt is in ieder geval het bezwaarschrift gratis, het in beroep gaan bij de kantonrechter zijn kosten aan verbonden. Het door ons maken van bezwaar is geheel vrijblijvend. Mocht een bezwaarschrift niet het gewenste effect sorteren, dan zullen wij de mogelijkheden met u bespreken en eventueel alsnog voor u in beroep gaan.

LET OP: Bij beschikkingen die u ontvangt van het CJIB gaan wij alleen voor u in bezwaar bij de zogenaamde Mulderboetes. Deze kunt u herkennen aan de omcirkelde “M” bovenaan de beschikking. Twijfelt u of uw boete een Mulderboete is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

boete

Hoe kunnen wij deze service gratis aanbieden?

Wij kunnen u deze dienst kosteloos aanbieden omdat de overheid onze kosten betaalt, indien wij aantonen dat de beschikking onterecht is en dus vernietigd wordt.

Wordt de boete niet vernietigd? Ook dan hoeft u ons niet te betalen. De kosten van de juridische bijstand in deze zaken nemen wij zelf op ons.

Boete indienen

Juridische hulp nodig?

Neem contact op!