Hoe gaan wij te werk?

Verkeers- en parkeerboetes behoren tot onze specialisaties. Heeft u recentelijk een boete ontvangen waar u het niet mee eens bent? Of wilt u dat iemand voor u nagaat of de boete voldoet aan de wettelijke vereisten? Wij staan voor u klaar!

Wij dienen namens u bezwaar of administratief beroep in bij het betreffende orgaan en, indien nodig, vertegenwoordigen wij u in beroep bij de kantonrechter. Voor boetes die u van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) heeft ontvangen, is dit gehele proces kosteloos.

Bij (parkeer)boetes die u van de gemeente ontvangt, is het indienen van een bezwaarschrift altijd kosteloos. Echter, aan het in beroep gaan bij de kantonrechter zijn griffiekosten verbonden. Het indienen van bezwaar door ons is geheel vrijblijvend. Mocht een bezwaar- of beroepschrift niet het gewenste resultaat opleveren, dan bespreken wij de mogelijkheden met u en kunnen alsnog voor u in hoger beroep gaan.

Let op: Bij beschikkingen die u van het CJIB ontvangt, gaan wij alleen voor u in bezwaar bij de zogenaamde Mulderboetes. Deze kunt u herkennen aan de omcirkelde “M” bovenaan de beschikking. Twijfelt u of uw boete een Mulderboete is? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

boete

Hoe kunnen wij deze service gratis aanbieden?

Wij kunnen u deze dienst kosteloos aanbieden omdat de overheid onze kosten betaalt, indien wij aantonen dat de beschikking onterecht is en dus vernietigd wordt.

Wordt de boete niet vernietigd? Ook dan hoeft u ons niet te betalen. De kosten van de juridische bijstand in deze zaken nemen wij zelf op ons.

Boete indienen

Juridische hulp nodig?

Neem contact op!