Uw boete indienen

Verkeersboetes zijn onze specialiteit, maar voor parkeerboetes kunt u natuurlijk ook bij ons terecht!

Heeft u recent een boete ontvangen en bent u het hier niet mee eens? Of wilt u iemand die voor u controleert of de boete aan de wettelijke eisen voldoet? Dan staan wij voor u klaar!

 

Wij gaan voor u in bezwaar of administratief beroep bij het betreffende orgaan en indien nodig gaan wij ook voor u in beroep bij de kantonrechter. Voor boetes die u ontvangen heeft van het CJIB is dit hele proces gratis.

 

Bij (parkeer)boetes die u van de gemeente krijgt is in ieder geval het bezwaarschrift gratis, voor beroep bij de kantonrechter zijn hier kosten aan verbonden. Het door ons maken van bezwaar is geheel vrijblijvend. Mocht een bezwaarschrift niet het gewenste effect sorteren, dan zullen wij de mogelijkheden met u bespreken en eventueel alsnog voor u in beroep gaan.

 

LET OP: Bij beschikkingen die u ontvangt van het CJIB gaan wij alleen voor u in bezwaar bij de zogenaamde Mulderboetes. Deze kunt u herkennen aan de omcirkelde "M" bovenaan de beschikking. Twijfelt u of uw boete een Mulderboete is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Hoe kunnen wij deze service gratis aanbieden?

Wij kunnen u deze dienst kosteloos aanbieden omdat de overheid onze kosten betaalt, indien wij aantonen dat de beschikking onterecht is en dus vernietigd wordt.

 

Wordt de boete niet vernietigd? Dan zadelen wij u niet op met onnodige kosten, maar nemen wij deze kosten zelf op ons.

 

Hoe werkt het?

  1. U kiest het juiste machtigingsformulier (CJIB of overig) en downloadt dit  via de knop onderaan deze pagina.
  2. U vult dit formulier in en ondertekent het.
  3. Stuur het formulier en de boete naar ons op. Dit kan per mail of per post. Heeft u nog zaken die wellicht kunnen helpen bij het aanvechten van uw boete? Vermeldt dit erbij.
  4. U bent klaar! Wij zullen verder contact met u opnemen betreft de procedure van uw boete.

 

 

Download
Machtigingsformulier CJIB.pdf
Adobe Acrobat document 89.9 KB
Download
Machtigingsformulier overig.pdf
Adobe Acrobat document 87.9 KB