Over ons

De naam Clebu is een samentrekking van onze achternamen: Tom Clemens en Casper Busio. Beiden hebben wij HBO-Rechten gestudeerd  aan de Hogeschool Zuyd te Sittard. Tom is inmiddels afgestudeerd, Casper is bezig met de laatste loodjes. Wij kennen elkaar via onze vooropleiding tot juridisch medewerker, daar kwamen we ook gezamenlijk op het idee Clebu.

“Waarom vechten jullie verkeersboetes aan?” Het is een vraag die we geregeld horen. De meeste Nederlanders kennen het wel: een brief van het CJIB op de mat. Vreemd genoeg staat op die brief meer informatie over hoe men kan betalen en wat er gebeurd als men dat niet snel genoeg doet. Er staat in verhouding maar heel weinig over het boetewaardige gedrag. Wij geloven dat recht toegankelijk moet zijn. Wij controleren of een boete wel terecht is, meer dan eens blijkt dit niet zo te zijn.(1)

Ook voor andere juridische vraagstukken kunt u bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Tom haalt zijn passie voornamelijk uit het bestuursrecht en is in zijn vrije tijd veel op de weg te vinden, zowel op zijn motorfiets als in de auto. Naast Clebu is Tom nog werkzaam als frontoffice medewerker Wabo bij de gemeente Voerendaal.

Casper is naast Clebu werkzaam bij Imbri International als contractmanager, gezien zijn affiniteit voornamelijk bij het arbeidsrecht ligt. In zijn vrije tijd sport hij graag en helpt hij hier ook anderen mee op weg.

Contact

Juridische hulp nodig?

Neem contact op!