Over ons

De naam Clebu is een samentrekking van onze achternamen: Tom Clemens en Casper Busio. Beiden hebben wij de opleiding HBO-Rechten gevolgd aan de Hogeschool Zuyd te Sittard en inmiddels zijn we beiden afgestudeerd. Wij hebben elkaar leren kennen tijdens onze vooropleiding tot juridisch medewerker, waar tevens het idee voor Clebu is ontstaan.

Een vraag die wij vaak horen is: “Waarom vechten jullie verkeersboetes aan?” Veel Nederlanders zijn bekend met de situatie: een brief van het CJIB op de deurmat. Opmerkelijk genoeg bevat die brief meer informatie over de betalingswijze en de gevolgen van niet tijdig betalen, dan over de overtreding die u gepleegd zou hebben. Wij zijn van mening dat recht toegankelijk moet zijn. Daarom controleren wij of een boete terecht is opgelegd; regelmatig blijkt dit niet het geval te zijn.

Ook voor andere juridische vraagstukken kunt u bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Tom vindt zijn passie voornamelijk in het bestuursrecht en is fanatiek sporter in zijn vrije tijd. Naast zijn betrokkenheid bij Clebu werkt Tom als jurist handhaving bij de gemeente Voerendaal.

Casper werkt naast zijn werkzaamheden voor Clebu bij de gemeente Eijsden-Margraten als inkomensconsulent. Casper besteedt zijn vrije tijd graag in gezelschap van anderen, waarbij hij geniet van sport.

Contact

Juridische hulp nodig?

Neem contact op!